Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Hordd így a hajad – a fiúk tuti imádni fogják!

Az általános vélekedéssel szemben a fiúk igenis észreveszik, hogy milyen egy lány haja, és nagyon is konkrét véleményük van arról, hogy szerintük mi néz ki jól. A szezon legmenőbb hajszínei után most bemutatunk négy hajviseleti stílust, amikkel egészen biztos, hogy sikert aratsz majd a srácok körében!

 

1. Természetes hullámok
A fiúk egyik kedvence, amikor egy lánynak dús, természetes hullámokkal teli haja van. Egyrészt látványra is szép, másrészt azt se felejtsük el, hogy az ilyen hajba lehet a legjobban beletúrni. Épp ezért, ha ilyen frizurát csinálsz magadnak, ne vidd túlzásba a hajfixáló használatát – úgy épp a lényeg veszik el!

beyonce-larrybusacca-124851585-281x211.jpg

2. Fényes és egyenes haj
Az egészség egyik leglátványosabb jele, ha a a hajad fényes és szögegyenes. A fiúk épp ezért vonzódnak ösztönösen az egyenes hajú lányokhoz, nem véletlen tehát a hajvasaló elképesztő népszerűsége.

jlo-pascallesegretain-52047769.jpg

3. Az "épp-most-keltem-ki-az-ágyból"-frizura
Ez az egyik legegyszerűbb, ugyanakkor legszexibb hajviselet, amit imádnak a srácok. Alvás nélkül is könnyen elkészítheted, ha még vizesen teszel a hajadra egy kis hajformázót, és csak azután szárítod meg.

meganfox-olegnikishin-132920524.jpg

4. A lófarok-frizkó
Bár az egyik legklasszikusabb hajviselet, a fiúknak mégis nagyon bejön! Ennek az az oka, hogy ha szépen összekötöd a hajad, akkor szabad az út az egyik legcsábítóbb testrész, a nyak felé.

kimkardashian-davidlivingston-107393559.jpg